Welkom bij-Isabelle

Voor eigenaar Marc is het altijd al een droom geweest om een eigen restaurant te starten. Van jongs af aan heeft hij het horecavak van dichtbij mogen ervaren. Later heeft hij zijn passie gevonden in het horecaonderwijs. Wél is hij altijd op de werkvloer van verschillende horeca blijven werken. Maar een eigen restaurant; dat is er nog nooit van gekomen. Tot december 2022! Bij-Isabelle is een familiebedrijf. Want ook Marianne, de vrouw van Marc, en hun kinderen Pim en Noor werken op de werkvloer of achter de schermen mee.

“Ik ben zó trots op het feit dat we het met z’n allen doen. Want ook ik kan het niet alleen.” – Marc Vissers

Je kunt bij-Isabelle terecht voor een uitgebreid ontbijt, luxe lunch of een smaakvol diner. Maar ook voor een romige cappuccino met een appeltaartje of een gezellige borrel & bites met vrienden staan onze deuren voor je open. Onze gerechten zijn van topkwaliteit en we werken elke dag met verse (streek)ingrediënten. Voel je thuis bij-Isabelle!
PS, Ook voor dat katerontbijt kun je ons bellen!

High-end hospitality

Onbezorgd genieten van hoogwaardige – zelf samengestelde – gerechten in een huiselijke omgeving, geserveerd met de nodige beleving en oprechte gastvrijheid. Dat is waar we bij-Isabelle voor staan. Bij-Isabelle voelt als thuiskomen. Even uitchecken, even landen, even tijd voor elkaar. Gestationeerd in het historische Fort Isabella in Vught, bieden we onze gasten een warm welkom tijdens hun bezoek aan ons mooie nieuwe restaurant. Door high-end hospitality, smaakvolle gerechten én ons unieke PIN-ON systeem geven we onze gasten een écht WOW-gevoel.

Ons unieke concept

Bij-Isabelle kun je door middel van het PIN-ON systeem je eigen gerecht, volledig naar jouw smaken en wensen, samenstellen. Heb je vandaag geen zin in gestoomde groenten, maar juist in een frisse salade? Regelen we voor je! Ben je allergisch voor tomaten, maar wil je wel graag wat extra aardappeltjes? Geen probleem. Met ons unieke en kenmerkende PIN-ON systeem bepaal jij wat er op jouw bordje komt te liggen. Zo geniet je naar hartenlust van al het lekkers wat bij-Isabelle je te bieden heeft.

Marc Vissers
Marc Vissers
Marianne Vissers
Marianne Vissers

De favoriete gerechten van...

Marc

‘Ik hou van een goed bereide lamsrack met honing-tijmsaus, aardappeltjes met uitgebakken spek en groenten. Gesmoorde groenten als ’t effe kan.’


Noor

‘Carpaccio vers van het mes. I love it! En daar heb ik graag rucola, Parmezaanse kaas en pijnboompitten bij. En – als ik dan toch mag kiezen – dan kies ik voor een truffelsaus in plaats van pesto of balsamico.’


Marianne

‘Je kunt mij wakker maken voor een salade met geitenkaas, wat geroosterde walnoten en een goede dressing met honing. En daar heb ik graag nog wat romatomaatjes bij en een stuk versgebakken boerenbrood.’


Pim

‘Ik vind een paar kikkerbillen goddelijk! Het liefst met knoflooksaus en wat extra paprika en ui. Dat maakt het helemaal af.’


Geniet van al het lekkers bij-Isabelle

Bij-Isabelle: van idee tot werkelijkheid!