PIN-ON systeem bij-Isabelle
PIN-ON systeem bij-Isabelle
PIN-ON4

PIN-ON systeem

Naar hartenlust kiezen en combineren

Het ontstaan van het PIN-ON systeem. Wat is het? En hoe gaat het in zijn werk? Eigenaar Marc Vissers vertelt je er alles over!

Jarenlang heb ik in de horeca gewerkt. Gasten in de watten leggen en ze voorzien van een heerlijk gerecht: ik vond (en vind) het geweldig! Na een tijd merkte ik dat gasten graag hun eigen gerechten samenstellen. Zo wilden ze bijvoorbeeld Franse frietjes in plaats van aardappeltjes of gewokte groenten in plaats van een frisse salade. Ook werd er vaak gevraagd om de saus in een apart bakje te serveren én hebben gasten regelmatig allergieën voor verschillende ingrediënten.

Uiteraard is alles mogelijk en ik ging direct voor de gasten aan de slag om het gewenste gerecht samen te laten stellen door het keukenteam. Maar je kunt je voorstellen dat dit veel onduidelijkheid en lange bonnen opleverde. Om nog maar niet te zwijgen over de hoeveelheid eten dat wordt weggegooid.

Op een avond, onder het genot van een glaasje wijn, zat ik hier samen met mijn zoon Pim over te brainstormen. Dit moet anders kunnen, dachten we. Die avond is het PIN-ON systeem ontstaan. We gingen gelijk aan de slag met de eerste (zelf geknutselde) prototypes.

Wat is het PIN-ON systeem?

Bij-Isabelle serveren we het hoofdingrediënt (een vlees-, vis- of vegetarisch gerecht) op het hoofdbord. Als gast kun je zelf je supplementen (PIN-ON's) kiezen. Supplementen waar je op dát moment zin in hebt. Denk hierbij aan sauzen, salades, groentes en aardappelgerechten. Ons team bevestigt de schaaltjes met supplementen vast aan het hoofdbord. Zo maak je je eigen gerecht compleet zelf.

Met het systeem voorzien we jou als gast letterlijk in je behoeften. Je krijgt alleen datgene waar je op dat moment zin in hebt. Naar hartenlust genieten van elkaar en van het eten. Dát noemen wij high-end hospitality. Dát is bij-Isabelle. Naast dat we jou als gast optimaal kunnen bedienen, gaan we met het systeem ook voedselverspilling tegen. Je krijgt een gerecht dat je zélf hebt gekozen en gecombineerd. Grote kans dat je je bord netjes leegeet.

Heb je zin om in de watten gelegd te worden? Wil jij genieten van high-end hospitality en fantastisch eten – compleet samengesteld door jou, onze gast? Reserveer dan snel een tafel!

Ervaar zelf PIN-ON bij-Isabelle: kies en combineer naar hartenlust

Bij-Isabelle: van idee tot werkelijkheid!